Renovering af kirke​

​Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi mange års erfaring i at udføre restaurering og renovering af kirker i hele Danmark. Vi har især arbejdet meget i trekantområdet og på Fyn, herunder Odense, Faaborg og Haarby.

Danmark er rig på gamle og smukke bygningsværker med en lang historie og en helt særegen byggestil og kulturværdi. Specielt de danske kirker er helt unikke bygningsværker med en byggestil uden sidestykke. Derfor det er vigtigt, at disse bliver behandlet og renoveret med stor respekt for de gamle byggetraditioner og -teknikker.​

Vi har gennem mange år specialiseret os i at kirkerenovering. Det er et spændende arbejde, som kræver et godt samarbejde med både arkitekt, ingeniører, menighedsråd og Kulturarvsstyrelsen, og vi sætter en stor ære i at løse opgaven til perfektion.​

Udover kirker bygger og renoverer vi også bindingsværk, gamle og nye huse samt fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vi har blandt andet stået for renovering af kirke i følgende byer:

  • ​Husby Kirke
  • Årup Kirke
  • Tanderup Kirke
  • Rørup Kirke
  • Udby Kirke
  • Ørslev Kirke
  • Balslev Kirke
  • Odense Domkirke

En renovering af kirke kræver erfaring

Et vedligehold og renovering af en kirke er ofte mere kompleks end andre bygninger, da der er tale om et helt specielt bygningsværk. Der kræves derfor et indgående kendskab til de anvendte materialer, fugtforhold med mere, ligesom det er vigtigt at tage hensyn til både de fysiske konstruktionsmetoder og det smukke æstetiske udtryk, der ofte forekommer i kirker.

Med vores mangeårige erfaring har vi stor forståelse for og ekspertise i at renovere kirker, og vi gør os umage gennem hele byggeprocessen og udfører et kvalitetssikkert, solidt og holdbart stykke arbejde.

Kontakt os i dag for mere information

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 6478 1048 eller 2513 7464, eller skriv en e-mail til dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller rådgivning omkring renovering af kirke.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​