Renovering af hus udføres professionelt​

​Er du på udkig efter en dygtig og erfaren fagmand til renovering af hus i nærheden af Haarby, Faaborg eller andre steder på Fyn? 

HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi mangeårig erfaring inden for renovering af hus og restaurering af gamle huse.​

Uanset om det drejer sig om udskiftning af gamle vinduer på bygningen, eller en gennemgribende renovering af hus, så har vi ekspertise og erfaring til at løse opgaven.

Renovering af gamle huse er vores speciale​

​Vi har gennem årene specialiseret os i restaurering og renovering af gamle huse og ældre bygninger. Vi kan således tilbyde alt inden for renovering, ombygning og vedligeholdelse - udført med stor passion, respekt og ærbødighed for stilart, udtryk, historie og oprindelige materialer.​

Vi udfører renovering af hus efter gamle teknikker

For at være tro mod de originale bygninger og metoderne, som de er bygget efter, så bruger vi de gamle teknikker til at udføre håndværket ved renovering af gamle huse. Det betyder, at bygningen efter en renovering, også i detaljen, bevarer sit oprindelige og smukke udseende til punkt og prikke. 

Se blandt andet fremstillingen af ny dør i gammelt tilsnit her.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Står du over for at skulle renovere din gamle bygning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 64 78 10 48 eller 25 13 74 64, eller på e-mail ​dennis@hh-bindingsvaerk.dk for et uforpligtende tilbud og et godt råd.

​Få et gratis tilbud​​

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HH Tømrer og Bindingsværk ApS

CVR: 38892770

Medlem af

Dansk Håndværk er tilsluttet Håndværkets Ankenævn​.