Bæredygtighed og bæredygtigt byggeri

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi et stort fokus på bæredygtighed og bæredygtigt byggeri, da det er vigtigt for os at passe godt på vores klima. Vi holder til på Fyn, og har udført renovering af gamle huse i blandt andet Odense, Faaborg, Haarby og trekantområdet.

Vi arbejder efter de gamle, stolte traditioner og teknikker, og vi anvender derfor også de oprindelige materialer, så vidt det er muligt. Vi er bl.a. specialister indenfor bindingsværk, hvor vi gerne anvender bæredygtige materialer. Et bindingsværkshus er bygget i træ, og det er uden cement. og tavler muret med kalkmørtel. Ved renoveringer renses de gamle mursten og genanvendes i det omfang det er muligt. Ønsker du et bæredygtigt nybyggeri, kan du derfor med fordel vælge dette.

Et bindingsværkhus er bygget i træ​ og tavler muret med kalkmørtel. Ved renoveringer renses de gamle mursten og genanvendes i det omfang det er muligt. Ønsker du et bæredygtigt nybyggeri, kan du derfor med fordel vælge dette.

Isolering med træfiberisolering

Vi tilbyder også efterisolering af dit nuværende hus, så du kan holde på varmen og samtidig spare på energien. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. Når vi isolerer, uanset om det er i forbindelse med efterisolering eller ny isolering, har vi mulighed for at tilbyde træfiberisolering, som er et rigtigt godt og sundt alternativ til de gængse typer af isolering, som både er godt for dig, indeklimaet og ikke mindst miljøet.

​Træfiberisolering kan anvendes som isolering til alle typer bygninger, og udover de miljømæssige fordele er der også mange andre fordele ved at benytte sig af lige netop dette isoleringsmateriale. Her kan bl.a. nævnes:

  • Er fugttransporterende, hvilket reducere fugtskader
  • Det er brandhæmmende
  • ​​Det er lyddæmpende
  • ​​Det har en dobbelt så høj varmelagring som mineraluld

​Træfiberisolering kan både indblæses som granulat på lofter og i hulrum, men laves også i faste bats som bruges i fx fortsatsvægge og skillevægge.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med bæredygtigt byggeri

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med bæredygtighed og bæredygtige byggerier, eller har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsmetoder eller materialer? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 64 78 10 48 / 25 13 74 64 eller til at skrive til os på e-mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​