Moderne virksomhed med brede kompetencer

HH Tømrer og Bindingsværk ApS blev etableret tilbage i 1985 under navnet Tømrer og Snedkerfirma Henning Hansen. I oktober 2017 overtog og videreførte Dennis Christensen firmaet og det blev under det nye navn HH Tømrer og Bindingsværk ApS.

​LÆS AVISARTIKEL

Dennis er udlært tømrer, og han har været ansat i virksomheden, lige siden han blev udlært, og har arbejdet med de fredede og bevaringsværdige bygninger som sit hovedområde. Han brænder for arbejdet med træet og for at sikre kunderne de rette løsninger.

Vi bygger, renoverer og bevarer Danmark

HH Tømrer og Bindingsværk ApS er i dag en moderne virksomhed med 8-10 ansatte, herunder både tømrere og murere. Det betyder, at vi har kompetencerne til at løse mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Vi arbejder hver dag for at bygge, renovere og bevare Danmark, og vi er medlem af Dansk Håndværk, som er din garanti for godt håndværksarbejde.​

Vi er en del af Netværk For Bindingsværk, hvor der arbejdes på tværs lige fra politikere, embedsmænd, museumsfolk, håndværkere og husejere, for at fremme bevarelsen, kulturarven og den megen viden som følger med arbejdet i en bindingsværkskonstruktion.

Vi elsker at arbejdet med trækonstruktionerne og de bæredygtige materialer. Vi følger hele tiden udviklingen og indhenter den nødvendig viden i forhold til nye materialer, bæredygtighed, energioptimering mv. Vi deltager regelmæssigt i kurser og er på Bygningsbevaring´s liste over bindingsværkshåndværkere i Danmark. ​

Vi har værksted på Nygårdsvej 2 i 5610 Assens, hvor vi kan opskære tømmer på eget savværk i lige netop de dimensioner, som den pågældende opgave kræver. Alle hele facader og gavle fremstilles på værkstedet og prøvesamles inden de fragtes ud til dens endelige placering. Vi har lagret egetræ på lager, så vi kan løse alle opgaver uanset dimention.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​