​Bæredygtig renovering af hus udføres af eksperter

Trænger dit gamle hus til en istandsættelse?

Går du, ligesom os, op i klimaet, og kunne du tænke dig at få foretaget en bæredygtig renovering af hus? Så hjælper vi hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS dig gerne med arbejdet. Vi har et stort fokus på klimaet og på bæredygtige renoveringer såvel som bæredygtigt nybyggeri, og derfor har vi blandt andet specialiseret os inden for lige netop dette.

Vi har igennem årene udført mange renoveringer af gamle huse, herunder både bindingsværkshuse og bevaringsværdige ejendomme. Vi arbejder ud fra vores værksted i Haarby på Fyn, og vi kommer derfor hurtigt ud i området, herunder Odense og Faaborg, men vores kunder og renoveringsprojekter er spredt ud over hele landet.

Eksempler på hvad vores renoveringsarbejde kan dække over

Vi tilbyder flere forskellige former for bæredygtig renovering af hus alt afhængigt af, hvad dine ønsker og behov er. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

​Vi benytter os af bæredygtige materialer

Uanset omfanget af din renovering så benytter vi os gerne af bæredygtige materialer, hvor der er mulighed for det. Det kan for eksempel være i forbindelse med isoleringsarbejdet, hvor vi ofte anvender isolering med træfiber, som både skåner miljøet og pengepungen på samme tid.

Derudover er det brandhæmmende, lyddæmpende og fugttransporterende, og så har det en dobbelt så høj varmelagring som for eksempel mineraluld. Det er samtidig også med til at sikre et sundt og behageligt indeklima.

I forbindelse med renovering af bindingsværkshuse kan vi også rense de gamle mursten og genanvende dem i det omfang, det er muligt.

Hør mere om dine muligheder for en bæredygtig renovering af hus

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få foretaget en bæredygtig renovering af hus? Så kontakt os gerne i dag for en indledende dialog eller kyndig rådgivning og vejledning. Vi udarbejder også gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på lige netop den løsning, der passer til dig og din bygning.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​