​Træfiberisolering til ny isolering og efterisolering

Et isoleringsmateriale for dig der går op i bæredygtighed

Når du ønsker at isolere et nybyggeri eller at efterisolere dit gamle hus, og du samtidig går op i miljøet og i bæredygtighed, så kan træfiberisolering være et rigtigt godt alternativ til de mere traditionelle isoleringsmaterialer.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS går vi altid højt op i at anvende bæredygtige materialer til alt vores arbejde, når der er mulighed for det. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også træfiberisolering. Vi er eksperter i at arbejde på bindingsværk og bevaringsværdige bygninger, og vi kan derfor også tilbyde dig at isolere med træfiberisolering på skrøbelige bygningsværker, der kræver en erfaren og kompetent hånd.

Vi arbejder både for private og erhverv i hele landet. Vi kører glædeligt ud til dit isoleringsprojekt, uanset hvor i Danmark det er, men vi kommer særligt hurtigt ud til kunder på Fyn, bl.a. Odense og Faaborg, da vores værksted ligger i Haarby.

Hold på varmen og spar på energien

Når du vælger at efterisolere dit hus med træfiberisolering, så kan du både holde på varmen, samtidig med at du sparer på energien, hvilket er en stor fordel for både din pengepung og for miljøet.

Isolering med træfiber kan bruges til alle slags bygninger, herunder nye såvel som gamle, og materialet kommer både i form af granulat, som kan indblæses på lofter og i hulrum, samt som faste bats, der kan bruges til isolering af vægge.​ Vi tilbyder også renovering af kirke, bæredygtig isolering og meget mere!

​5 fordele ved at vælge træfiberisolering

Der er mange fordele ved at vælge træfiberisolering, når du skal have isoleret dit hjem eller din virksomhed. Her kan især fremhæves følgende 5:

  1. Materialet af fugttransporterende og reducerer dermed fugtskader
  2. Materialet er lyddæmpende
  3. Materialet er brandhæmmende
  4. Materialet har en dobbelt så høj varmelagring som mineraluld
  5. Materialet er bæredygtigt og godt for indeklimaet

Kontakt os og hør mere om isolering med træfiber

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder og de mange fordele ved at isolere med træfiber, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning samt svar på alle de spørgsmål.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på træfiberisolering af lige netop din bygning, så hører vi også gerne fra dig.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​