Rådgivning i forbindelse med bindingsværk

Drømmer du om selv at bygge dit eget bindingsværkshus, eller vil du selv stå for vedligeholdelsen? Har du brug for professionel rådgivning i forhold til, hvordan du kommer i gang, hvor mange af opgaverne du selv kan varetage, og hvad tidsrammen er? Så er du kommet til det rette sted.

Vi hjælper dig med overblikket og udarbejder vedligeholdelsesplaner

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS er vi specialister indenfor bindingsværk, og vi har mange års erfaring indenfor det gamle og stolte håndværk. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring på området, hvis du f.eks. har brug for rådgivning i forbindelse med, at du vil bygge eller vedligeholde dit eget bindingsværkshus.

Der vil løbende være udgifter til vedligeholdelsen, og det er samtidig utroligt vigtigt, at huset bliver vedligeholdt efter forskrifterne, for at opnå længst mulig holdbarhed og minimere udgifterne på sigt.

I den forbindelse kan vi udarbejde en 10-årig vedligeholdelsesplan til dig, så du f.eks. ved, hvor lang tid der går, før en eventuel reparation eller udskiftning vil være nødvendig. Vi kan med andre ord være med dig på sidelinjen hele vejen i forbindelse med dit bindingsværk.​

Vi hjælper dig ved køb og salg

​Vi tilbyder ligeledes rådgivning i forbindelse med køb og salg af bindingsværkshuse.

Vi har mulighed for at komme med ud på fremvisning og gennemgå bindingsværket med jer på stedet og vurdere bindingsværkets tilstand og give et overslag på hvad evt. udbedringer vil koste.

Står du og skal sælge dit bindingsværkshus, tilbyder vi at lave en rapport over bindingsværkets tilstand, som du kan vedlægge salgsmaterialet til køber, for at give køber den bedst mulige indsigt i bindingsværkets tilstand.

Når vi bygger og vedligeholder bindingsværkshuse, lægger vi selv stor vægt på at løse enhver opgave efter de gamle traditioner. Det betyder bl.a., at vi anvender de oprindelige og hæderkronede teknikker med tapper, nagler og lignende.

Kontakt os for kyndig rådgivning i forbindelse med dit projekt

Du er meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 64 78 10 48 / 25 13 74 64 eller e-mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du har brug for vores rådgivning og vejledning i forbindelse med dit bindingsværksprojekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​