Bæredygtig isolering til gavn for klimaet​

​Vælg bæredygtigt når du skal have isoleret

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS går vi op i at passe på klimaet, og vi har derfor et stort fokus på bæredygtighed. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri, renovering og vedligeholdelse, men det gælder i høj grad også, når det kommer til isolering.

Hos os har du derfor altid mulighed for at vælge en bæredygtig isolering, når vi enten skal isolere i dit nybyggeri, eller når vi skal udføre en efterisolering. Vi er specialister inden for bindingsværk samt fredede og bevaringsværdige bygninger, og vi hjælper derfor både private og erhvervskunder med efterisolering af bygninger, der kræver en helt særlig og skånsom behandling.

Fra vores base i Haarby tæt på Faaborg kan vi hurtigt kommer ud til opgaver i Odense og på resten af Fyn, men vi dækker glædeligt hele landet med vores bæredygtige isoleringsarbejde.

En bæredygtig isolering er godt for miljøet og pengepungen

Når du vælger en bæredygtig isolering, så kan du både nyde godt af, at du er med til at skåne miljøet, samtidig med at du kan spare penge på dine varmeudgifter. Derudover kan du også få et optimalt indeklima i dit hus.​

Isolering med træfiber

Vi tilbyder blandt andet bæredygtig isolering i form af træfiberisolering, som er et utroligt sundt alternativ til de traditionelle typer af isolering, der findes på markedet i dag.

Der er mange fordele ved lige netop at vælge denne form for isoleringsmateriale, når du skal have isoleret din bygning. Du kan blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  • Du kan mindske risikoen for fugtskader, da materialet er fugttransporterende
  • Du kan få en lyddæmpende isolering
  • Du kan få en brandhæmmende isolering
  • Du kan få en isolering med en dobbelt så høj varmelagring som mineraluld
  • Du kan skåne miljøet.

En anden fordel ved denne type isolering er, at den kan bruges til alle typer bygninger, hvor den både kan blæses ind som granulat i hulrum og på lofter, men den findes også som faste bats, der kan bruges i skillevægge og forsatsvægge.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få en bæredygtig isolering i dit hjem eller i din virksomhed.

I vores virksomhed er vi stolte af vores håndværk og træarbejde. Overlad derfor trygt din opgave i vores pålidelige hænder.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​