Savværk​

Egetræ er bestemt ikke til at komme udenom når man taler om bindingsværk. Vi laver størstedelen af vores bindingsværk i lagret egetræ, men også douglas der anvendes til fx toprem og bindebjælker.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk har vi eget savværk som gør det muligt for os at opskære tømmer i lige nøjagtig de dimensioner som opgaven måtte kræve. Det giver os den fordel, at vi kan opskære træet så det passer perfekt ind til det eksisterende træværk, så det giver den flottest mulige afslutning.

​Vi får vores egetræ hjem i friskskårede blokke, og lagre det på eget lager i mindst 3 år. Træet ligger ude og lufttørre, da det giver langt det bedste resultat og holdbarhed til anvendelse i bindingsværk.​

Vi har altid lagret egetræ på lager, så vi kan løse såvel store som små opgaver.

Egetræet er en meget langsomt voksende træsort, hvilket gør den utroligt hård og holdbar. Træet indeholder meget garvesyre og der er derfor vigtigt at man i så stort omfang det er muligt samler træet med tapper og nagler. Det er vigtigt at man ikke anvender sømvinkler og skruer, da disse hurtigt ruster ved kontakt med garvesyren. Dette skaber kondens, hvilket får træet til at nedbrydes langt hurtigere.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​