Renovering af fredede bygninger og bevaringsværdige huse

Vi er eksperter inden for renovering af gamle huse

HH Tømrer og Bindingsværk ApS er din ekspert inden for fredede og bevaringsværdige bygninger. Uanset hvad opgaven byder på, går vi til den med traditionelt tømrerarbejde og en faglig stolthed, der sikrer dig træarbejde af højeste kvalitet.

Vi har gennem årene specialiseret os i restaurering og renovering af fredede bygninger og bevaringsværdige huse, som blandt andet bindingsværk, og vi kan tilbyde alt inden for ombygning, vedligeholdelse og renovering af gamle huse. Med udgangspunkt i Haarby kommer vi hurtigt ud til opgaver på hele Fyn, herunder i Odense og Faaborg, men uanset hvor i landet, du har brug for en ekspert i restaurerende tømrerarbejde, så kommer vi glædeligt ud til dig.

Din erfarne samarbejdspartner til at bevare kultur og arkitektur

Vores mangeårige erfaring har givet os et stort kendskab til mange forskellige stilarter og bygninger af vidt forskellige dateringer. Det kan være alt fra bindingsværk til kirker, og andre former for klassiske konstruktioner i fuldtømmer.

Når en bygning har en særligt flot arkitektur, kulturhistorie, miljømæssig eller historisk kvalitet, er det en fredet og bevaringsværdig bygning. Derfor er vi en kompetent samarbejdspartner inden for fredede og bevaringsværdige bygninger, hvis du ønsker, at arkitekturen, byggeteknikken og kulturværdien skal bevares.

Vi står f.eks. nævnt på håndværkeroversigten for erfarne restaureringshåndværkere hos Raadvad - center for bygningsbevaring. Desuden udfører vi også bæredygtig isolering, renovering af bindingsværk og træfiberisolering.

Vi har bl.a. været med til renovering af fredede bygninger på disse bevaringsværdige byggerier:

Et krævende håndværk at stå for renovering af fredede bygninger

At arbejde med renovering af fredede bygninger og bevaringsværdige huse er et krævende og ædelt håndværk, hvorfor specialet kræver en mangeårig erfaring og stor ekspertise. For ønsker man at bevare bygningens særegne karakterer, der understreger den tid og stil den er bygget i, er det yderst vigtigt, at restaureringen varetages af en fagmand, der ved præcis, hvilke istandsættelsesprincipper, teknikker og byggematerialer der skal bruges. Arbejdet med renovering af gamle huse skal ligeledes udføres med stor nænsomhed.


Kontakt os for tilbud på renovering og restaurering

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi den rette viden inden for området, og vi udfører renovering af gamle huse med stor respekt og forståelse for det oprindelige byggeri og dets helhed. Kontakt os gerne på telefon 6478 1048/2513 7464 eller på mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker mere information om vores arbejde med fredede og bevaringsværdige bygninger.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​