Udskiftning ​af vinduer og døre

​​Er vinduerne gamle? Trækker det ind, eller er ruderne punkterede? Så er det ved at være tid til en udskiftning.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har stort kendskab til både renovering af gamle vinduer og døre samt udskiftning til nye. Hvad enten du ønsker vinduer i kernefyr, træ/alu eller linolievinduer med kittede glas, så finder vi sammen den løsning som passer bedst til dine ønsker og behov. Udskiftning af vinduer og døre, er en af de større investeringer som husejer, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning, hvad angår valg af materialer og fabrikat.


Kontakt os på 6478 1048 eller udfyld kontaktformularen og hør om dine mange muligheder indenfor døre og vinduesløsninger. Vi tilbyder dig en gratis opmåling af dine døre og vinduer.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​