Tagarbejde

​Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. HH Tømrer og Bindingsværk ApS rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

At have et godt og tæt tag er vigtigt både for dit hus, dit helbred og ikke mindst din pengepung.

Revnedannelser og andre små utætheder i tagbelægningen, kan føre til store bekostelige reparationer hvis man ikke får gjort noget ved problemet i tide. Huset kan ligeledes få rådskader og trænedbrydende svampe, hvis der trænger fugt igennem taget og ned i selve tagkonstruktionen. Derfor er det vigtigt med ordentlig vedligeholdelse og professionel reparation af småskader, eller helt skifte til et nyt tag, når behovet opstår.

Vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vi tager derfor altid hensyn til din stil samt bygningens æstetiske look, når vi etablerer et nyt tag.

Vi har dygtige ansatte med mange års erfaring i tagarbejde på både nye og gamle bygninger, samt konstruktioner af fuldtømmerspær. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i dit tagprojekt, så du får en god løsning som holder i mange år.​

Vil du spare energi? – få efterisoleret dit tag

Vi anbefaler et gennemtjek af isoleringen når man starter et tagprojekt op. Det er nemt, hurtigt og billigt at få efterisoleret eller repareret isoleringen, når taget er åbent eller under udskiftning. Ved at få lagt et nyt tag og eftergået eller skiftet isoleringen, kan du spare energi – dette er ikke kun godt for miljøet, idet du bruger mindre varme – men er samtidig noget, der kan mærkes på pengepungen. Vi er din professionelle partner i tagarbejde. Kontakt HH Tømrer og Bindingsværk ApS og få et uforpligtende tilbud.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​