​Renovering af bindingsværk udføres af specialister på området

Vi renoverer bindingsværkshuse i hele landet

Bindingsværkshuse har, ligesom alle andre typer bygninger, behov for en renovering fra tid til anden. Renovering af bindingsværk stiller dog store krav til arbejdet og ikke mindst håndværkeren, der skal udføre det. Derfor er det også vigtigt at vælge en virksomhed med speciale inden for lige netop bindingsværk.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS finder du lige netop det. Vi har specialiseret os inden for renovering af bindingsværk og fredede bygninger, og vi hjælper dig gerne med lige netop den renovering, som du har behov for at få udført. Vi arbejder med udgangspunkt i gammeldags dyder og håndværkstraditioner, der giver dit bindingsværk den behandling, det fortjener.

Fra vores værksted i Haarby, mellem Faaborg og Odense på Fyn, kører vi ud til opgaver med renovering af bindingsværk for både private og erhverv i hele Danmark.

Vi bevarer den oprindelige stil og byggeteknik

Uanset om du har brug for vores hjælp til vedligeholdelse, ombygning eller renovering af bindingsværk, så kan du altid være helt tryg ved, at vi bevarer den oprindelige stil og byggeteknik. Det er de særegne karakterer for bygningen, der understreger den stil og den tid, som huset er blevet bygget i, og denne er utrolig vigtig at bevare.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi ved derfor, hvilke teknikker, byggematerialer og istandsættelsesprincipper der skal bruges til den enkelte bygning, og vi udfører selvfølgelig alt arbejdet med stor nænsomhed. Som eksperter i klassisk tømrerarbejde og fuldtømmer kan du trygt overlade opgaven med dit bindingsværk til os.​

​Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning

Det er vigtigt for os, at du får det helt rigtige resultat med respekt for dit bindingsværkshus, når det trænger til en renovering. Derfor stiller vi gerne vores mangeårige erfaring og store viden inden for faget til rådighed for dig, så du kan få kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dit projekt. Derudover er vi selv medlem af foreningen Netværk for Bindingsværk, hvor vi deler erfaringer og sparrer med kollegaer for altid at have den største viden på området. Desuden tilbyder vi også renovering af gamle huse, bæredygtig renovering & træfiberisolering.

Kontakt os og hør mere om renovering af bindingsværk

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med renovering af bindingsværk, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på opgaven.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​