Renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger

HH Tømrer og Bindingsværk ApS er din ekspert inden for fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vi har gennem årene specialiseret os i restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger og kan tilbyde alt inden for renovering, ombygning og vedligeholdelse.​

​Vores mangeårige erfaring har givet os et stort kendskab til mange forskellige stilarter og bygninger af vidt forskellige dateringer. Derfor er vi en kompetent samarbejdspartner inden for fredede og bevaringsværdige bygninger, hvis du ønsker, at arkitekturen, byggeteknikken og kulturværdien skal bevares.

Vi står f.eks. nævnt på håndværkeroversigten for erfarne restaureringshåndværkere hos Raadvad - center for bygningsbevaring.

Vi har bl.a. været med til at renovere disse fredede og bevaringsværdig bygninger:

  • Restaurant Carlslund, Odense​
  • Helnæs Forsamlingshus
  • Hindsgavl Slot
  • Meldahls Rådhus, Fredericia
  • Grimmermosehuset, Middelfart
  • Gammelgaard i Husby

Et krævende håndværk at renovere fredede og bevaringsværdige bygninger

At arbejde med en fredet og bevaringsværdig bygning er et krævende og ædelt håndværk, hvorfor specialet kræver en mangeårig erfaring og stor ekspertise.

For ønsker man at bevare bygningens særegne karakterer, der understreger den tid og stil den er bygget i, er det yderst vigtigt, at restaureringen varetages af en fagmand, der ved præcis, hvilke istandsættelsesprincipper, teknikker og byggematerialer der skal bruges. Arbejdet skal ligeledes udføres med stor nænsomhed.

Kontakt os for tilbud på renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi alle den rette viden inden for området, og vi udfører restaureringen med stor respekt og forståelse for det oprindelige byggeri og dets helhed.

Kontakt os gerne på telefon 64 78 10 48 / 25 13 74 64 eller på mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker mere information omkring vores arbejde med fredede og bevaringsværdige bygninger. Du kan også se mere til vores arbejde under billedgalleriet.

HH Tømrer og Bindingsværk ApS

CVR: 38892770

Medlem af

Dansk Håndværk er tilsluttet Håndværkets Ankenævn​.