Følg med på Facebook

Renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger

HH Tømrer og Bindingsværk ApS er din ekspert inden for fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vi har gennem årene specialiseret os i restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger som blandt andet bindingsværk og kan tilbyde alt inden for renovering, ombygning og vedligeholdelse.​ Vi har renoveret kirker, huse, bindingsværk og lignende.

​Vores mangeårige erfaring har givet os et stort kendskab til mange forskellige stilarter og bygninger af vidt forskellige dateringer. Det kan være alt fra bindingsværk, flotte rækkehuse, værksteder, forhus til religiøse bygninger og meget mere. Når en bygning har en særlig flot arkitektur, kulturhistorie, miljømæssig eller historisk kvalitet, er det en fredet og bevaringsværdig bygning. Derfor er vi en kompetent samarbejdspartner inden for fredede og bevaringsværdige bygninger, hvis du ønsker, at arkitekturen, byggeteknikken og kulturværdien skal bevares.

Vi står f.eks. nævnt på håndværkeroversigten for erfarne restaureringshåndværkere hos Raadvad - center for bygningsbevaring.

Vi har bl.a. været med til at renovere disse fredede og bevaringsværdig bygninger:

  • ​Johannesminde, Glud
  • Hagenskov slot, Ebberup ved Assens
  • Tværskov Mølle
  • Røde Mølle, Morud
  • Bent Madsens gård, Dreslette
  • Stengade 26, Helsingør
  • ​Restaurant Carlslund, Odense​
  • ​Hindsgavl Slot
  • ​Meldahls Rådhus, Fredericia
  • ​Grimmermosehuset, Middelfart

​Et krævende håndværk at renovere fredede og bevaringsværdige bygninger

At arbejde med en fredet og bevaringsværdig bygning er et krævende og ædelt håndværk, hvorfor specialet kræver en mangeårig erfaring og stor ekspertise. For ønsker man at bevare bygningens særegne karakterer, der understreger den tid og stil den er bygget i, er det yderst vigtigt, at restaureringen varetages af en fagmand, der ved præcis, hvilke istandsættelsesprincipper, teknikker og byggematerialer der skal bruges. Arbejdet skal ligeledes udføres med stor nænsomhed.

Kontakt os for tilbud på renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi alle den rette viden inden for området, og vi udfører restaureringen med stor respekt og forståelse for det oprindelige byggeri og dets helhed. Kontakt os gerne på telefon 6478 1048/2513 7464 eller på mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker mere information omkring vores arbejde med fredede og bevaringsværdige bygninger.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​