Hagenskov Gods

Årstal: sommer 2019

Arkitekt: Overbys tegnestue

Vi har været med til den spændende opgave det var at skifte det store gamle tag på Hagenskov Gods. Vi har udskiftet dele af tagkonstruktionen, bl.a. på spær, fodrem, murrem og bindebjælker. Der er lagt fast undertag, som har langt længere levetid end alm. undertag og samtidig er med til at afstive konstruktionen. Kvistene er blevet restaureret og der er lavet et par nye, hvor de gamle ikke stod til at rede.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​