Følg med på Facebook

Stuehus / tilbygning på Langeland​

Årstal: efterår 2019

Bindingsværket er tillavet på værkstedet, ligesom tagkonstruktionen i fuldtømmerspær er tillavet og prøvesamlet på vores værksted. Bindingsværket og tagkonstruktionen er opsat og murtavlene er opmuret med hydraulisk kalkmørtel. Der er opsat famacelgips på væggene og der lavet vinduesplader. Loftet er opsat med synlig spærkonstruktion og er lavet i fyrtræsbrædder. 

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​