Stuehus ved Røjle​

Årstal: 2018​

​Det store stuehus ved Røjle er fredet med den pudsede facade udenpå bindingsværket. Vi blev kontaktet da væggen var begyndt at ”bule ud” på midten og betonpudsen sprak. Da vi kom ind til bindingsværket var en stor del rådnet væk, og derfor mistede væggen sin styrke. Væggen har fået skiftet alt det dårlige træ så det nu igen har styrke til at bære taget. Væggen skal igen pudses over, men med kalkpuds og males hvid.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​