Hus i Juelsminde​

Årstal: 2018

​Huset var gammelt og forfaldent efter at have stået tomt i flere år, men har nu gennemgået en total renovering og fremstår nu super flot.

Huset er blevet rettet op efter at have sat sig over 20 cm. i det ene hjørne, og alt bindingsværk er blevet afrenset. Der blevet skiftet bundrem på det meste af huset, og så er der flyttet nogle skråbånd for at tage hensyn til husets nye indretning. Alle tavler er muret om og vandskuret og står nu klar til kalkmaling. Der er sat nye flotte vinduer i med koblede rammer, for at bevarer det gamle udtryk i huset, og monteret sålbænke i kobber.

Huset har også fået et flot nyt stråtag, lagt af Tækkemanden Per Keis.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​