Gårdlænge på Hindsholm​

Årstal: 2016​

Længen er blevet genopført med bindingsværk, efter at have stået årtier som fuldmuret uden det oprindelige bindingsværk. De y-formede skråbånd er karakteristisk for egnen omkring Hindsholm.​

Tilbageførelse af bindingsværksgård på Hindsholm

Årstal: 2019

Vi har endnu engang haft fornøjelsen af at føre én af staldlænge tilbage til en bindingsværkskonstruktion. Der er tillavet en helt ny facade i lagret egetræ på vores værksted, som efterfølgende er samlet og opstillet på stedet.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​