Gård i Dreslette​

Årstal: 2018​

​Gårdlængen er blevet afrenset og har fået ny bundrem. Længen har fået et par nye underdokke og en ny stolpe. Der er malet med linoliemaling og en god kalkmaling på tavlerne.

​Årstal: Vinter 2019/2020

Bindingsværket på gårdlængen er blevet afrenset, og bundremmen som næsten var smuldret væk, er blevet erstattet af en ny. De nederste tavler er blevet muret om og de gamle sten er genbrugt, hvor de øverste tavler har fået en afrensning og en ny pudsning. Bindingsværket er grundet med trætjære og efterbehandlet med linolie.​

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​