Dalegade - Bindingsværk​

Årstal: 2017​​​

​Det gamle hus har gennemgået en større energirenovering, samt fået restaureret bindingsværket og tavlerne. Ejendommen har fået nyt flot tegltag fra Randers Tegl med rygning lagt i hydralisk mørtel og nye flotte zink tagrender. Der er brugt Hunton træfiber undertag, ligesom der er blæst træfiber i etageadskillelsen, skunk, skråvæg samt på loftet. Træfiber giver et rigtig godt indeklima og har en rigtig god isoleringsevne. Bindingsværk og tavler er blevet renset, repareret og pudset. Efterfølgende er det blevet malet med kalkmaling og linolie for at sikre en lang holdbarhed. Nye KPK vinduer er isat med mørtelfuge og der er monteret flotte sålbænke i zink

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​