Bent Madsens gård

Årstal: efterår/ vinter 2019 -2020

Byggeherre: Realdania

Den gamle flotte 4 længede gård blev i 2019 købt af Realdania. Gården har efterfølgende gennemgået en gennemgribende restaurering for at bevare dens flotte ydre og genskabe dens indre rammer. Gården blev i 2017 nr. 2 i Bygningskultur Danmarks konkurrence om Danmarks flotteste bondegård.

Vi har renoveret bindingsværket og udskiftet bundremmen. Der er blevet repareret spær og bjælkelag i udlængerne. Stuehuset er restaureret med bl.a. nye gulve, nye fodpaneler, blotlæggelse af de gamle lofter, restaurering og genmontering af køkken, isolering af loftrum med bæredygtig træfiberisolering.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​