Tag

Årstal: vinter 2018/19

Vi har udskiftet taget på denne klassiske 60ér villa. Huset havde oprindeligt skjulte tagrender, som er meget hårdt for det omkringliggende træværk, med råd til følge. Derfor er der nu lavet synlige tagrender i aluminium som udover sit flotte ydre også er vedligeholdelsesfrie. Også de nye gavle er lave i et vedligeholdelsesfrit materiale, nemlig Hardy plank, som findes i et hav af farver. Selve taget er lagt i en sort B&C tagsten.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​