Følg med på Facebook

Bindingsværk udføres og vedligeholdes

Hjælp til ​bindingsværk

Vi er med i et Netværk For Bindingsværk, så vi hele tiden er up to date med de nyeste krav/regler med hensyn til fredninger m.v. samt får kendskab til nye produkter som f.eks. isoleringsmateriale, maling m.m.​ som hele tiden udvikler sig på markedet.

Vi lægger alle stor vægt på at udføre alle opgaver efter de gamle, stolte håndværkertraditioner. Derfor benytter vi os af de oprindelige, hæderkronede håndværksteknikker med tapper, nagler, udlusninger med mere. 

Egen murer til bindingsværk

Vi har egen murer ansat, og kan derfor også stå for eventuel opmuring af tavl efter reparationer på bindingsværket. Her anvender vi kalkmørtel, ligesom vi ofte genanvender de rensede gamle sten, så der kommer en flot helhed i det færdige resultat.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​