Bindingsværk udføres og vedligeholdes

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS med base i Haarby nær Faaborg på Fyn har vi specialiseret os inden for bindingsværk, og med eget savværk kan vi udføre alle typer opgaver inden for feltet – store såvel som små - og vi kører i hele landet!

Bindingsværk er et gammelt og stolt håndværk, der kræver en erfaren fagmand med den rette ekspertise. Vores folk har alle mange års erfaring i branchen og har derved det kendskab og den nyttige viden, et velkonstrueret bindingsværk kræver.​ 

Vi er med i et netværk for bindingsværk, så vi hele tiden er up to date med de nyeste krav/regler med hensyn til fredninger m.v. samt får kendskab til nye produkter til isoleringsmateriale, maling m.m.​

Vi lægger alle stor vægt på at udføre alle opgaver efter de gamle, stolte håndværkertraditioner. Derfor benytter vi os af de oprindelige, hæderkronede håndværksteknikker med tapper, nagler, udlusninger med mere.​

Vi står f.eks. nævnt på håndværkeroversigten for erfarne restaureringshåndværkere på Raadvad - center for bygningsbevaring.

Vi tilbyder os inden for alt vedrørende:

  • Fremstilling og reparation af bindingsværk
  • Opskæring af bindingsværkstømmer
  • Fremstilling af kløvet og savet tagspån
  • Håndhugning af lægter og tømmer
  • Renovering af bindingsværk

Vedligeholdelse af bindingsværk

Vedligeholdelse er en vigtig del af ethvert byggeri og kommer især i fokus, når det drejer sig om bindingsværk, da denne boligtype ofte er af ældre dato. Jævnlige tjek og gennemgang er vigtige for boligens fremtidige stand.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS er vi behjælpelige med vedligeholdelse af bindingsværkshuse. Vi kan gennemgå bindingsværket fra ende til anden og danne et overblik over, hvad der trænger til udskiftning eller reparation. Ved en sådan gennemgang har vi også mulighed for at opdage eventuelle skader såsom råd i overfladen eller skæve bygningsdele i tide, inden de udvikler sig til mere alvorlige og omkostningstunge skader.

Egen murer til bindingsværk

Vi har egen murer ansat, og kan derfor også stå for eventuel muring af tavl efter reparationer på bindingsværket. Her anvender vi kalkmørtel, ligesom vi ofte genanvender de rensede gamle sten.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 64 78 10 48 / 25 13 74 64 eller på mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Se vores medarbejder reparere bindingsværk herunder og se billeder i billedgalleriet.

​Få et gratis tilbud​​

Udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HH Tømrer og Bindingsværk ApS

CVR: 38892770

Medlem af

Dansk Håndværk er tilsluttet Håndværkets Ankenævn​.