Følg med på Facebook

Bindingsværk udføres og vedligeholdes

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS har vi specialiseret os inden for bindingsværk, og med eget savværk kan vi udføre alle typer opgaver inden for feltet – store såvel som små. Vi holder til på Fyn, hvor vi blandt andet har hjulpet mange i trekantområdet, Odense, Faaborg, Haarby og mange andre steder. Vi kører faktisk i hele Danmark!

Vi har stor viden om byggestile, traditioner og de karakteristika som bindingsværk har fra egn til egn, og vi arbejder i hele landet. Bindingsværk er et gammelt og stolt håndværk, der kræver en erfaren fagmand med den rette ekspertise. Vores folk har alle mange års erfaring i branchen og har derved det kendskab og den nyttige viden, et velkonstrueret bindingsværk kræver.​

Vi er med i et Netværk For Bindingsværk, så vi hele tiden er up to date med de nyeste krav/regler med hensyn til fredninger m.v. samt får kendskab til nye produkter som f.eks. isoleringsmateriale, maling m.m.​ som hele tiden udvikler sig på markedet.

Vi lægger alle stor vægt på at udføre alle opgaver efter de gamle, stolte håndværkertraditioner. Derfor benytter vi os af de oprindelige, hæderkronede håndværksteknikker med tapper, nagler, udlusninger med mere. 

Vi tilbyder os inden for alt vedrørende:

  • ​Renovering af bindingsværk​
  • Rådgivning i forbindelse med vedligeholdelse og ved køb/salg
  • ​Fremstilling og reparation af bindingsværk
  • ​Fremstilling af nyt bindingsværk
  • ​Opskæring af bindingsværkstømmer
  • ​Fremstilling af kløvet og savet tagspån
  • Håndhugning af lægter og tømmer

Vedligeholdelse af bindingsværk

Vedligeholdelse er en vigtig del af ethvert byggeri og kommer især i fokus, når det drejer sig om bindingsværk, da denne boligtype ofte er af ældre dato. Jævnlige tjek og gennemgang er vigtige for boligens fremtidige stand.

Hos HH Tømrer og Bindingsværk ApS er vi behjælpelige med vedligeholdelse af bindingsværkshuse. Vi kan gennemgå bindingsværket fra ende til anden og danne et overblik over, hvad der trænger til udskiftning eller reparation. Ved en sådan gennemgang har vi også mulighed for at opdage eventuelle skader såsom råd, brud eller sætningsskader i overfladen eller skæve bygningsdele i tide, inden de udvikler sig til mere alvorlige og omkostningstunge skader.​

Egen murer til bindingsværk

Vi har egen murer ansat, og kan derfor også stå for eventuel opmuring af tavl efter reparationer på bindingsværket. Her anvender vi kalkmørtel, ligesom vi ofte genanvender de rensede gamle sten, så der kommer en flot helhed i det færdige resultat.

​Hvad er bindingsværk?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 6478 1048 / 2513 7464 eller på mail dennis@hh-bindingsvaerk.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for bindingsværk-konstruktion på Fyn eller et andet sted i landet - eller for at få et uforpligtende tilbud med en god pris.

Har du en opgave?

Lad os tale sammen om jeres projekt og ønsker.

 
 
 
 
Vedhæft fil / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Anbefaling af HH Tømrer og Bindingsværk"

Vi har ved flere lejligheder fået lavet arbejde af HH tømrer og bindingsværk. Super service, glade folk og rigtig flot arbejde. Bedste anbefaling her fra.

Jakob Helms

"Danmarks Ferguson Museum"

Dennis var en af hovedkræfterne i genopførelsen af det største bindingsværks byggeri i 100 år - Den Gamle Lade på Danmarks Ferguson Museum. Dennis og hans makker Jens stillede altid til tiden, var altid frisk og veloplagte, var altid særdeles rare at arbejde sammen med.

Henrik Nielsen

"Kvalitet i absolut særklasse!"

Vi fik istandsætte sat en stor del af vores bindingsværk af Dennis og hans folk, og var mere en tilfredse både med det udførte arbejde og hele processen. God kommunikation mellem os og Dennis, og vi fik professionel sparring på vores valg og tanker.

Kathrine K. Andersen​